Altid lav fragt 29dkk | Fleksibel betaling med ViaBill
🌟KØB 2 BETAL FOR 1 PÅ ALT MILK_SHAKE🌟
Alt du skal vide om eyelash extensions

Hos Envy Studio tilbyder vi påsætning af eyelash extensions i forskellige metoder. Vi bruger kun kvalitets vipper af mærket BL LASHES samt Aspire by Lash Bar.

Hos os er du i trygge hænder, vi har nemlig mere end 5 års erfaring indenfor eyelash extensions mm., vi går meget op i at udvikle vores viden omkring vipperne, så vi på den måde kan give dig den bedste vejledning.
Inden din påsætning taler vi sammen om hvad dit ønske er, og hvad dine naturvipper kan holde til, så vi på den måde kan give dig det ønskede look, uden at gøre skade på naturvipperne. 

Vores naturvipper vokser og fælder naturligt, ligesom vores hår på hovedet. Derfor kræver eyelash extensions en opfyldning ca. hver 14. dag til 3 uge, men nogle perioder vil du opleve at du kan gå i op til 5 uger før du trænger til en opfyldning. Det er meget individuelt fra person til person, samt påvirker årstiden, stress og hormoner også din vækst fase. På hvert øje bliver der påsat ca. 90-120 vipper, og det er normalt at tabe 2-5 vipper dagligt.

Inden din nye påsætning er det vigtigt at rense vipperne grundigt, så de er fri fra make up, olier, creme mm.
Efter din påsætning er det vigtigt at pleje dem korrekt, for bedst holdbarhed. De første 24 timer bør du ikke dyrke sport eller få vand mm. i øjen området, da limen skal hærde 100%. Du får en guide/pleje vejledning med fra os, så du kan passe på dine nye vipper bedst muligt. Vi anbefaler at rense sine vipper med en speciel renseskum og børste, så du kan fjerne snavs, søvn, make up mm., samt for bedre holdbarhed. 

METODER:

SINGLE LASHES
Er et klassisk naturligt sæt vipper. De påsættes 1:1, og skader ikke dine natur vipper, hvis de påsættes rigtigt og plejes korrekt. Ofte en god ide at starte med som første gang.

Her har vi forskellige buer, længder samt tykkelser.
Vi opfylder også gerne på andres arbejde, men tager 100kr ekstra den første gang.

PRISER: 
Nyt sæt: 649,-
Lille opfyldning ca. hver 14. dag - 3 uger: 299,-
Mellem opfyldning ca. hver 3 uge - 5 uger: 399,-

FLAT LASHES
Er et fyldigere sæt single lashes. Flat lashes er flade på hæftefladen, hvor single er runde. Dvs. at den synes tykkere og mørkere. Den flade hæfteflade gør også at de har en bedre holdbarhed. Flat lashes er delt i 2 ude i spidsen, for at give mere fylde. De påsættes 1:1, og skader ikke dine naturvipper hvis de påsættes rigtigt, og plejes ordentligt. Her har vi længder fra 9mm til 13mm., og 2 forskellige buer.

du kan sagtens opgradere dine single lashes til flat lashes. Vi opfylder gerne på andres arbejde for 100kr ekstra den første gang.

PRISER
Nyt sæt: 699,-
Lille opf. ca. hver 14. dag - 3 uger: 349,-
Mellem opf. ca. 3 uge - 5 uger: 449,-

HYBRID LASHES

Har et mere fyldigt udseende. De er påsat 1:1 og 1:2, som er et mix af single lashes og volume lashes. De skader ikke vipperne hvis de påsættes rigtigt og plejes korrekt. Man kan godt opgradere sine single lashes til hybrid lashes med tiden, hvis man i særlige lejligheder ønsker lidt mere fyldige vipper. 
Her har vi forskellige byer, tykkelser og længder.
Vi opfylder også gerne på andres arbejde, men tager 100kr ekstra den første gang.

PRISER
Nyt sæt: 749,-
Lille opf. ca. hver 14. dag - 3 uger: 399,-
Mellem opf. ca. hver 3 uge - 5 uger: 499,-

VOLUME LASHES
Volume lashes er for dig som ønsker det helt mørke og fyldige look. Et mere dramatisk sæt vipper hvor extensions hårene er påsat sammen i en lille fane af henholdsvis 1:3 til 1:5. Volume vipperne er tyndere end vipperne som bliver brugt til single og hybrid lashes, så dine naturvipper på den måde ikke får overbelast og tager skade.

Vi opfylder også gerne på andres arbejde, men tager 100kr ekstra den første gang.

PRISER
Nyt sæt: 899,-
Lille opf. ca. hver 14. dag - 3 uger: 549,-
Mellem opf. ca. hver 3 uge til 5 uger: 699,-

08, november, 2019 — Diana Madsen