Altid lav fragt 29dkk | Fleksibel betaling med ViaBill

ANSIGTS BEHANDLING

Hos Envy Studio Aalborg tilbyder vi behandlinger til alle aldre samt alle slags hudproblemer. Vi udfører ansigtsbehandlinger med det anerkendte mærke Neovita. Vi starter altid vores ansigts behandlinger med en hudanalyse og en snak om hvad du ønsker og forventer af resultater efterfølgende.

Vi udfører behandlinger fra KUN 199,- som kan bestilles på www.envy.onlinebooq.dk. Som suplering til ansigts behandling laver vi også micro needle, læs mere under fanen "micro needle".

Alle Neovita produkter er baseret på et koncept der sikrer produkternes unikke høje kvalitet gennem en række kvalitetskrav, der bidrager til den sunde hud.

  • Ingen brug af parabener eller andre konserverings- og tilsætningsstoffer.
  • Produktet holdes sterilt pga. Neovitas særlige tryksystem.
  • Ingen fyldstoffer som mineralske olier, silikone, paraffin og farvestoffer.
  • Regenerering af hudens naturlige beskyttelseslag.

Neovita bidrager til en sundere hud og særligt effektive behandlingsresultater ved at kombinere styrken fra planter med innovative, førsteklasses ingredienser. 
Med Neovitas unikke mousse-carrier-teknologi transporteres produkternes aktive virkestoffer effektivt ind i huden og sætter gang i regenerering af hudens eget beskyttelseslag, som er vejen til en sundere hudflora. Resultatet er en synligt og mærkbart smukkere hud.

Mikroskummets særlige virkemåde;
Virkestofsystemer er ligeligt fordelt i små mikroskumskugler, der gør produkterne lette at fordele på huden, og gør at virkestofferne trænger bedre ind.
De mikroskopiske skumkugler sikrer, at produkternes effektfulde virkestoffer fordeles jævnt på hele hudoverfladen og trænger dybt ned i huden, hvorved optimal effekt opnås. Neovita forstærker lipidfunktionen i huden. Virkestofsystemerne lader huden ånde, fordi en tætsluttende film på huden forhindres. Virkestofferne kan trænge ind i huden og aktivere regenereringen.

Naturen som inspiration;
Den patenterede psysikaliske konserveringsmetode Neovita HerbaCeuticlas sikrer, at alle produkter er helt fri for kemiske konserveringsmidler, som kan forstyrre hudens naturlige flora. På samme måde, som naturen holder kildevand frisk, tillader den patenterede psysikaliske konserveringsmetode, at produkterne bevarer deres friskhed igennem hele produktets levetid. 

Neovits produkter er kendetegnet ved:
  • Kildevandet er rent når det forlader springvandet.
  • Naturlig kulsyre og højt tryk er den psysikaliske måde, hvorved kildevandet holder sig frisk.
  • Absolut tæt clinch-ventil beskytter produktet mod enhver forurening udefra.
  • Sterile forseglede mousse-beholdere garantere holdbarhed.
  • Den videnskabeligt testede singer-metode er unik for Neovitas produkter. En fuldstændig tæt ventil og naturlig kulsyre forhindrer iltning og udefra kommende forurening af det sensitive indhold.

Neovita er 100% fri for konserveringsmidler og tilsætningsstoffer.

Ren hudpleje for bedste plejeegenskaber.
Neovita benytter naturlige råvarematerialer fra økologiske landbrug og råmaterialer indsamlet i naturen, hvorefter de forsigtigt forarbejdes in-house. Singer-metoden benyttes eksklusivt i Neovitas produkter. Den komplekse og psysikaliske måde at sikre produkternes holdbarhed uden brug af kemiske konserveringsmidler er udviklet ud fra et holistisk og sundhedsorienteret koncept, der sikrer højkvalitetsprodukt fra yderst til inderst og igennem hele produktets levetid.