HAIR EXTENSIONS

Hos Envy Studio har vi over 10 års erfaring med salg og påsætning af hair extensions, så du er i trygge hænder når du bestiller tid hos os. 
Vi har nøje udvalgt vores hår kvaliteter, som passer bedst ind i vores skandinaviske hår struktur.
Vi har 2 forskellige kvaliteter at vælge imellem, 4 forskellige metoder, 3 forskellige længder og over 20 forskellige farver som du frit kan mixe imellem.

Inden din påsætning af hair extensions bør du vaske håret grundigt med shampoo og undgå hårkur, balsam, leave-in mm. i hovedbunden, men må gerne bruges i spidserne. Kom til din behandling med nyvasket, tørt og glat hår.

Efter din påsætning er det en god ide at vente med at vaske dit hår i minimum et døgn ca, gerne længere tid. Da håret kan være en smule ømt efter påsætningen, er det en god ide at undgå at sætte det op i høje hestehaler mm., så du ikke trækker i de ny påsatte totter, baner eller andet. Det er vigtigt med god pleje af dine hair extensions, for at bevare den gode kvalitet. Her anbefaler vi at man kun vasker hår ca. 1 gang ugentligt, evt. lav en "vaske-dag" og afsæt god tid til det. Brug tør shampoo, hvis du har svært ved at strække din hårvask. Du kan evt. nøjes med at vaske toppen af håret nogle gange i ugen, og saml dine extensions i en hestehale på ryggen, så de ikke bliver våde. Brug helst produkter af mærket maria nila og-/eller milk_shake. Brug altid en shampoo uden salt og sulfat, og vask KUN din hovedbund med shampoo, og lad shampoo'en glide ned i dine længder når du skyller det ud. Brug derefter altid en hårkur/maske i dine længder, og lad virke fra 5 minutter til x antal timer, afslut med conditioner og lad virke i 3-5 min. ca. Efter bad; dub og massere let håret tørt med håndklædet, og undgå at kruse i det med håndklædet. Brug plejende leave-in produkter i form af whipped cream, balsam spray eller andet conditioner, bland med argan olie i spidserne. (Hvis du bruger olie fra andre mærker end maria nila og milk_shake, vær da opmærksom på mængden, så håret ikke fedter).
Red ikke i håret mens det er vådt, lad det enten lufttørre eller føntør det på lav varme, for at skåne det bedst muligt. Gå ikke i seng med vådt hår, altid sørg for at det er tørt eller næsten helt tørt og flet det, eller sæt det op i en høj løs knold/hestehale, hvis du ikke ønsker fletninge krøller dagen efter. Når håret er tørt efter bad er det en god ide at glatte det, så du får lagt hårets skællag ned, og derved undgår krus. Brug igen lidt olie til spidserne. Brug altid varme beskyttende spray inden styling, og glat og krøl på max temperatur 180 grader. 
Efter din påsætning får du en plejevejledning med, hvor de vigtigste informationer er skrevet ned. 

LUKSUS
Vores luksus hair extensions er 100% ægte remy hår af bedste kvalitet, håret er dobbelt drawn, som vil sige at alle hår vender samme vej og er lige tykt fra rod til spids. Håret kruser og filtre ikke. Når håret plejes korrekt, har det en levetid på op til 2 år! Jo mørkere håret er, desto bedre er kvaliteten. Luksus håret findes i trenser, som du kan få påsat som weft-in eller sy dine egne clips på. Da det er ægte hår kan det både farves, glattes, krølles og behandles præcis som var det dit eget naturlige hår. 
Vi giver dig en vejledning med efter din påsætning, så du kan pleje håret bedst muligt, og derved opnå den bedste holdbarhed. Vær opmærksom på at vind og vejr kan have indflydelse på hårets holdbarhed.

PRISER inkl. hår, påsætning, klip og styling fra 1399,-

STANDART
Vores standart kvalitet er ægte indisk remy hair, single drawn af god kvalitet, hvor håret er fyldigt fra rod til spids. For bedst holdbarhed er det er vigtigt at give håret massere af fugt og pleje. Da det er dødt hår, kan det ikke optage vitaminer mm. fra hårsækkene. Håret kan farves til det mørkere, glattes, krølles mm. Standart håret har en levetid på op til ca. 6-8 mdr., alt efter pleje. Standart håret findes i trenser, cold fusion, hot fusion og clip-in.
Vi giver dig en vejledning med efter din påsætning, så du kan pleje håret bedst muligt, og derved opnå den bedste holdbarhed. Vær opmærksom på at vind og vejr kan have indflydelse på hårets holdbarhed.

PRISER inkl. hår, påsætning, klip og styling fra 899,-
Clip-in fra 699,-

METODER

WEFT-IN:
Påsættes i trenser med micro ringe med silicone i. Først deler man håret op efter hvor banerne skal påsættes. Derefter sætter man en række micro ringe fast omkring naturhåret, og syer dernæst trensen fast omkring ringene. Metoden er meget skånsom for hår og hovedbund, da siliconen i ringene mindsker slid på naturhåret. Metoden er nem at skjule i håret, da ringene sidder under extensions banerne, og der kun er påsat ca. 1-3 baner i hovedbunden. Metoden er kendt for sin skånsomhed og er behagelig at have i. For at undgå filter i hår og hovedbund bør du dele håret op når du børster det, og altid flet det eller sæt det op i en høj løs knold til natten.
Efter ca 6-8 uger, kan man rykke håret op. I takt med natur håret vokser, vokser banerne med, og de skal derfor enten tages ud eller oprykkes. En oprykning tager ca 20-35 minutter og koster blot 299,-
Findes i LUKSUS og STANDART kvalitet, og længder 50cm., 60cm. og 70cm.

COLD FUSION
Også kaldet stick-tip, er totter af 1g. stk., som påsættes rundt om i hovedbunden med microringe med silicone i, for at skåne naturhåret bedst muligt. Cold fusion er kendt for at være skånsom og passer til alle hårtyper. Metoden kan være lidt svær at skjule i fint lyst hår, men er ellers nem at have påsat og rar at have i. 
Det er vigtigt at du får delt totterne i hovedbunden op når du børster det, så du undgår filter. Flet det altid til natten eller sæt det op i en høj løs knold/hestehale.
Bør oprykkes eller aftages og genpåsættes efter ca. 6-8 uger.
Findes i STANDART kvalitet og længder 50cm., 60cm. og 70cm.

HOT FUSION
Også kaldet nail-tip, er totter af 1g. stk. med keratin i enden som opvarmes og rulles omkring naturhåret i små totter. Metoden er kendt for sin fantastiske holdbarhed, og er nem at skjule i alt slags hår. Metoden kan være svær at pleje, og det er derfor ekstra vigtigt at få totterne delt i hovedbunden, så du undgår filter. Del evt. håret op når du børster det, og kør dine fingre imellem totterne en gang dagligt. Flet håret når du skal sove på det, og undgå at gå i seng med vådt hår.
Bør aftages efter ca. 4mdr.
Findes i STANDART kvalitet og længder 50cm., 60cm. og 70cm.

CLIP-IN
Klips extensions er til dig der ønsker at kunne være langhåret den ene dag, og kort håret den anden. Med klips er det nemt at påsætte selv, og tage ud igen inden du skal vaske hår. De er skånsomme og holder i langt tid. 
I en pakke clip-in er der 100g., fordelt på baner med clips syet på.
Findes i STANDART kvalitet og længde 50cm.
Én pakke koster 699,-

Ønsker du at mærke vores hår, eller har du flere spørgsmål, er du velkommen til at komme forbi vores fysiske butik.