Altid lav fragt 29dkk | Fleksibel betaling med ViaBill

Hos EnvyStudio i Aalborg tilbyder vi den populære behandling Hyaleron Pen of Denmark. Det er en ny innovativ behandling der udføres med trykluft, det vil sige at produktet bliver lagt i læben uden at penetrere huden.

Hvordan virker Hyaluron Pen of Denmark?
Med den nye Hyaluron Pen of Denmark, kan dette nu udføre med trygluft uden at peneterer huden. Derved kan behandlingen udføres af kosmetologer og kosmetiker, da vi arbejder i øverste hudlag, sikrer vi også at vi ikke kommer i kontakt med blod-og nervebaner, og derfor behøver du ikke en før konsultation inden behandling. 

Holdbarhed er non-permanent, dvs. det holder ligeså fint som alle andre slags filler, dog kan du opleve bedre holdbarhed, da det ligger i læbens øverste hudlag, og kroppen derfor er længere om at nedbryde det. Gennemsnit 6 mdr., men jo flere gange du får lagt en filler, jo længere holdbarhed har du. Få evt. lagt ny filler igen efter 4-5 uger, for længere holdbarhed første gang. Da vores krop tager forskelligt imod, er det individuelt for holdbarhed fra person til person. 

Hvad indeholder produkterne?
Vi bruger kun produkter med CE mærkning, fremstillet af det farmaceutiske laboratorium Mesotech i Italien.
Hovedingrediensen i produkterne er ikke-tværbundet hyaluronsyre (Hydralift), som er noget vores hud naturligt indeholder, men blot mister over tid. Vi tilbagefører dermed blot ingredienser, der allerede er en naturlig del af vores hud. Alle produkterne er i øvrigt fri for animalske indholdsstoffer, og fremstilles via godkendte, bio-teknologiske fremgangsmetoder.

Hyaluron Pen of Denmark har indbygget et trykkammer, som pumpes op med et håndtag. Blot et enkelt tryk med håndtaget gør, at den er i stand til at sende filler eller serum afsted med 6,5 bars tryk og 220 meter pr. sekund. Filler eller serum presses derved gennem huden, og ned i dermis. Faktisk på en mere effektiv måde end med kanyle. Samtidig bliver produktet på den måde fordelt i læbekanten, så det ikke ligger sig i en kugle.