Altid lav fragt 29dkk | Fleksibel betaling med ViaBill
🌟KØB 2 BETAL FOR 1 PÅ ALT MILK_SHAKE🌟

LASH LIFT

Hos EnvyStudio i Aalborg bruger vi det førende mærke Elleebana Lash Lift, som er det hurtigst virkende produkt på markedet. Et vippebuk er et semi-permanent buk, som får naturvipperne til at synes længere og tykkere, og holder dem pænt bukket i op til 6-8 uger.

Et vippebuk er mere skånsomt mod naturvipperne end en alm. vippebukker, og med farve giver det et naturligt ''mascaralook''.

Man kan med fordel bruge vippe serum, for at dine naturvipper bliver længere og fyldigere og du får et endnu flottere resultat (kan købes hos Envy). Dette anbefaler vi.

Et lash lift koster uden farve koster 399,-
Og med farve af øverste vipper koster 429,-

Inden
Kom til din behandling uden make up i øjenområdet, og med nyrenset vipper. Hvis du farver vipperne hjemmefra, kan permanent væsken godt tage farven, så dette anbefales at gøre efterfølgende eller i forbindelse med dit lash lift. 
Hvis du har haft påsat eyelash extensions, og efterfølgende ønsker et lash lift, er det en god ide at give naturvipperne ro i en uges tid minimum, inden der bliver foretaget en ny behandling på dem. brug gerne en serum i mellemtiden.

Efter
Undgå vand, sved og damp de første 24 timer efter, da dette kan udglatte bukket, dette gælder også mascara. Undgå at gnide dig i øjnene det første døgn, og derved heller ikke ligge på dem når du sover. De skal have ro til at sætte sig. Dette gælder egentlig generelt, for pænere vipper og mindske skade på naturvipperne.