Altid lav fragt 29dkk | Fleksibel betaling med ViaBill

MICRO NEEDLE

Micro needle behandling er en kendt behandlings form for de fleste hudproblemer og alderstegn. Micro needle er en non-invasiv behandling hvor vi arbejder med hudens kvalitet & struktur. Behandlingen egner sig til alle hudtyper uafhængig af alder. Mesoterapi udføres med trådløs Dermapen Machine.

I behandlingen starter vi med at rense din hud, dernæst spritte af på områder vi skal arbejde på. Første behandling starter vi med et smøre en C-vitamin serum på som kan arbejde sig ind i huden, så den er klar til at tage imod de efterfølgende produkter. Ved slut får du en kølende vitamin maske på, med massere af fugt. Ved anden behandling bruger vi hyaluron serum og/-eller A-vitamin, som er den fugtbindende serum som bla. mindsker aldring, og som genopbygger colagen i huden. Colagen er hudens naturlige fugtbinder produkt, som gør huden stram. Med alderen mindskes colagenen i huden, og vi får derfor slappere hud. Med micro needle tilføre vi nyt hyalorun og colagen til huden, så den igen kan holde sig smidig og mindske rynker og fine linjer, samt forbedre cellernes evne til at binde fugt.

Med micro needle kan vi bla.:
- reducere poser og linjer i øjenområdet
- mindsker porestruktur og skaber finere hud
- udglatter linjer på kinder og overlæben
- reducere og lysner pigmentforandringer
- minimere acne ar (kan også reducere selvskade/cutter ar)
- opstrammer slap hud og anti-agning
- afhjælper på rosacea samt giver glød til ansigtet
- forbedrer cellernes evne til at binde fugt

Med micro needle er det muligt for hudpleje produkterne at trænge op til 400% mere effektivt ind i huden, og derved give hudpleje produkterne mulighed for at nå dybere ind i huden og virke hvor behovet er størst. Behandlingen giver umiddelbar effektøjeblikkelig, og du vil derved opnår resultat allerede efter første behandling. Dog anbefaler vi et mindre forløb for vedvarende holdbarhed og bedste resultat på sigt.

Inden din behandling er det en god ide at komme med ren hud, gerne uden make up og andre produkter. Du får selvfølgelig renset og afsprittet dit ansigt inden vi starter, men jo mere ren du er, jo bedre.

Efter din behandling skal du undgå make-up, cremer, sol/solarie, klor/saltvand og andre parfumerige produkter i minimum 4 timer. Din hud skal have ro til at genopbygge. 

Behandlings forløb kan købes:
1 behandling til 999,-
Få 5., 7. og 10. behandling TIL HALV PRIS,-

Bestil din behandling på www.envy.onlinebooq.dk