EnvyStudio's fysiske butik ligger i hjertet af Aalborg, tæt på busstopsteder og med mulighed for parkering tæt ved døren. Tættest er parkeringen ved Urbansgade og Gåsepigen. 
Her kan du få lov at mærke vores hair extensions, få vejledning til din hår farve og hjælp til hvilke metode som vil være bedst til netop dit hår, inden du beslutter dig for at handle hos os. Vi sælger her de samme produkter som du finder på webshoppen. 

Vi udføre derudover skønheds behandlinger i form af Eyelash Extensions, hvor du kan få påsat naturlige single lashes, hybrid lashes og fyldige 2-3D volume lashes eller buketter. Vi bruger kun produkter fra mærket "Blink Nordic". Vi udføre også Elleebana Lash Lift, som er et semi-permanent vippebuk, som får dine egne naturvipper til at synes længere og fyldigere. I salonen tilbyder vi også Spray Tan, som er en hurtig og sundere måde at blive lækker solbrun på. Sidst, men ikke mindst, så tilbyder vi professionel påsætning af Hair Extensions af vores eget mærke, i metoderne Weft, Cold fusion og Hot fusion.

Du kan se billeder og meget mere på vores booking side, eller finde os på Facebook og Instagram: "EnvyStudio.dk"